We focus on you

U onderneemt. U leeft. U kijkt vooruit. Als onafhankelijk makelaar in verzekeringen zorgen we er voor dat u dat in alle vrijheid kan doen. Met ons team van meer dan 50 gedreven medewerkers verzekeren we uw toekomst.

Group Claeys, more than insurance brokers

Benieuwd naar onze aanpak?

Benieuwd naar ons plan voor u?

Ieder leeft zijn eigen leven. Als onafhankelijk makelaar bieden we u daarom een insurance plan op maat: na een gedetailleerde analyse van uw huidig verzekeringspakket vergelijken we de voorwaarden en prijzen. Op zoek naar tekortkomingen of dubbele verzekeringen.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Contacteer ons

Waarom kiezen voor Group Claeys

Bij Group Claeys ligt de focus op u. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk, erop gericht om u persoonlijk de zekerheid te bieden die u nodig heeft om uw leven en werk in alle vrijheid en gemoedsrust te organiseren.

  • U zoekt onafhankelijk advies, met de beste prijs-kwaliteit verhouding?
  • Geniet van onze eigen voorwaarden. Volledig op uw maat.
  • Een persoonlijke dossierbeheerder.
  • Raadpleeg uw dossier volledig digitaal.

Ontdek waarom u voor Group Claeys moet kiezen.

 

My Group Claeys, uw digitale assistent

Eenvoudig uw polissen of schadegevallen consulteren? Documenten ondertekenen of schade aangeven? Een verzekeringsbewijs aanvragen? Dat kan online én veilig met My Group Claeys, uw persoonlijke digitale assistent.

Log in op My Group Claeys

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys

Onze vestigingen

Group Claeys is als onafhankelijk makelaar actief in heel België en biedt ook oplossingen aan voor buitenlandse filialen van Belgische bedrijven. We zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar op afspraak voor beleggings- en verzekeringsadvies, in onze kantoren in Brugge, Knokke, Kortrijk en Veurne of digitaal.