Particuliere verzekeringen

Als onafhankelijk makelaar bieden we u verzekeringen op maat. Geen overbodige luxe, zeker niet in uw privéleven. Een ongeval, een schade die door u wordt veroorzaakt of onrecht dat u wordt aangedaan. Het kan u zomaar overkomen. Gelukkig kunnen de meeste risico’s, ondergebracht worden in een verzekeringscontract. Daar zorgen wij persoonlijk voor.

Onze oplossingen

Persoonlijk beheer, uw beste verzekering

Autoverzekering of brandverzekering. Voor bijstand en advies bij schade kan u terecht bij uw vaste contactpersoon. Omdat we beschikken over een eigen schaderegelingsdienst geniet u van een vlotte schaderegeling en een zeer snelle, persoonlijke service. Onze focus ligt op u!

Meer over onze aanpak

Uw polissen online beheren? Dat kan!

Naast verzekeringen tegen een goede prijs-kwaliteit hechten we veel belang aan duidelijke communicatie en toegankelijkheid. Fysiek of digitaal. We staan altijd voor u klaar met beleggings- en verzekeringsadvies. Ook online, via My Group Claeys.

We maken het u graag gemakkelijk. Via een noodnummer blijven we bovendien 24/7 voor u bereikbaar.

Totaaloplossing, voor u en uw gezin

We verzekeren alles wat u dierbaar is: uw gezin en uw gezondheid, uw woning en wagen, uw vrije tijd en uw toekomst… U vindt bij ons de juiste verzekering (tegen scherpe tarieven!) en een persoonlijke service voor een zorgeloos leven. Wenst u extra waarborgen? Of genieten van aantrekkelijke voorwaarden met gratis uitbreidingen (bij bundeling van uw verzekeringen)? We leveren u de totaaloplossing die bij u past.

Wat kunnen we voor uw gezin doen?

Bent u op zoek naar een onafhankelijk makelaar voor particuliere verzekeringen op maat? In België of voor uw filialen in het buitenland? Ontdek hier wat we voor u kunnen doen.

  • Vrijblijvende analyse: we herbekijken uw huidig verzekeringsdossier.
  • Eigen voorwaarden: we bieden u een offerte aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.
  • Persoonlijke toelichting: de zaakvoerder of uw dossierbeheerder geven meer uitleg bij ons tegenvoorstel.

Maak een afspraak

Onze oplossingen

Uw voertuig

Een goede verzekering voor uw wagen? Wij leveren u de juiste verzekering tegen de juiste prijs. Zo rijdt u straks nog een stuk prettiger en geruster rond. Vraag een offerte.

Uw woning

Schade aan uw woning? Heel vervelend natuurlijk, maar met een goede en voordelige brandverzekering hoeft u er uw nachtrust niet voor te laten. Daar zorgen wij voor.

Uw gezondheid

Uw gezondheid is uw meest kostbare bezit! Een goede verzekering is dan ook essentieel. Gelukkig hebben wij een ruime ervaring en expertise opgebouwd in zorgverzekeringen.

Uw gezin

Krijgt u te maken met een ongeval, schade door u veroorzaakt of onrecht dat u is aangedaan? Wij stellen een verzekeringscontract op dat u en uw gezin optimaal beschermt.

Uw vrije tijd

Welke hobby’s u ook heeft, vaak zijn een aantal specifieke verzekeringen noodzakelijk of aangewezen. Denk aan een B.A. Jager of een verzekering van de jetski of golfcar.

Uw toekomst

Uzelf verzekeren van een onbezorgde oude dag? Een goede vermogensplanning helpt u een duidelijk beeld te krijgen van de situaties waarin u later kan terechtkomen. Contacteer ons.

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys

Onze vestigingen