Waarom Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Met een team van meer dan 50 gepassioneerde medewerkers verzekeren we uw toekomst. In alle rust in en vrijheid. Of u nu onderneemt, uw financiële plannen wil optimaliseren of uw luxegoederen wenst te verzekeren.

Onze troeven, uw zekerheid

Onze oplossingen zijn altijd maatwerk, erop gericht om u persoonlijk de zekerheid te bieden die u nodig heeft om uw leven en werk in alle vrijheid en gemoedsrust te organiseren. We zetten onze troeven nog eens voor u op een rij. 

Onafhankelijk advies

We zijn onafhankelijke makelaars. We zijn niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij en werken samen met partners waarmee we een uitstekende relatie onderhouden. Zo kunnen we met de nodige inspraak en in alle vrijheid voor u de beste keuze maken.

Eigen voorwaarden

Dankzij onze jarenlange goede contacten met de verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben we onze eigen voorwaarden bedongen. Dat biedt u het voordeel dat u bij ons altijd geniet van de meest uitgebreide waarborgen op de markt.

Specialist KMO’s, industrie, zelfstandigen en wealth

Iedereen kan bij ons terecht voor een verzekering in functie van zijn of haar behoeften. We leveren maatwerk en gaan altijd net dat stapje verder. Zo ontzorgen we u nog meer met onze specifieke aandacht voor clausules en een waaier aan diensten zoals advies bij preventie.

Beste prijs – kwaliteit

Meer dan een verzekering of financieel plan dat op uw maat is gesneden, vindt u bij ons de beste oplossing tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. We dragen de grootste zorg voor uw poliskeuze. Premie is belangrijk, maar kwaliteit primeert.

Persoonlijke dossierbeheerder

Meer dan een verzekeraar zijn we uw persoonlijke adviseur. We zorgen op alle vlakken voor meer zekerheid, in uw leven en in uw werk. U kan bij ons dan ook rekenen op één vast aanspreekpunt die uw dossier door en door kent.

Eigen schadeteam met juristen

We beschikken over een schadeteam van een 10-tal specialisten, elk expert binnen zijn domein. Daarmee is een zorgzame tussenkomst met stipte opvolging van uw schadegevallen gewaarborgd. Na de kantooruren kan u terecht op onze noodlijn en indien nodig komen we ter plaatse bijstand verlenen voor een schade-expertise.

Consulteer uw dossier digitaal, 24/7

We maken het u graag gemakkelijk. Via de website of met de MyBroker app kan u uw polissen op elk moment digitaal consulteren. Daarnaast voeren we onze correspondentie hoofdzakelijk langs elektronische weg en kan u uw pensioen- en beleggingsdossier opvolgen via onze online platformen.

Kantoren