Wealth insurance

Als marktleider in het verzekeren van luxe-eigendommen zoals oldtimers, kunstcollecties, villa’s, jachten en juwelen genieten we al jaren een uitstekende reputatie. We bieden in alle discretie exclusieve verzekeringen op maat aan en werken daarvoor nauw samen met gekende taxateurs. Meer dan een standaard verzekeringsproduct zijn onze formules en oplossingen dan ook naadloos afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Onze oplossingen

Luxegoederen beschermen? Discretie verzekerd!

Als expert in exclusieve verzekeringen gaan we discreet op zoek naar de meest optimale dekking van uw kostbare eigendommen. Indien nodig creëren we zélf het verzekeringsproduct of -pakket dat u optimaal beschermt tegen alle risico’s.

Hiervoor kan Group Claeys, via Private Insurance Assuradeuren (PIA), het volmachtbedrijf waarvan wij aandeelhouder zijn, een beroep doen op de expertise van gespecialiseerde binnen- en buitenlandse verzekeringsgroepen. Exclusief maatwerk, heet dat.

Wat maakt onze oplossingen uniek?

Een brandpolis voor uw villa in het buitenland? Een verzekering van uw Porsche of Ferrari? Een omnium voor uw oldtimer of wagencollectie? Uw kunstcollectie verzekeren? Wij zorgen ervoor!

  • Polissen op maat van uw behoeften en risico’s
  • Samenwerking met partners die aan onze strenge criteria voldoen 
  • Pragmatische oplossingen voor uw luxe verzekeringen
  • Eigen opmaak en beheer van polissen en schaderegeling  

Benieuwd naar ons insurance plan voor u?

Ieder leeft zijn eigen leven. Als onafhankelijk makelaar met meer dan 50 jaar ervaring bieden we u daarom een insurance plan op maat: we maken een gedetailleerde analyse van uw huidig verzekeringspakket, vergelijken voorwaarden en prijzen, en zoeken naar tekortkomingen of dubbele verzekeringen.

Meer dan producten leveren we u oplossingen voor een maximale gemoedsrust. Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys

Onze vestigingen