Verzekeringen

Bij Group Claeys draait het om meer dan alleen verzekeringen. We willen u ontzorgen, zodat u zich in alle gemoedsrust kan focussen op wat in uw leven belangrijk is. Daarom vindt u bij ons oplossingen die u optimaal beschermen bij alles wat u privé en professioneel onderneemt. Dat vraagt maatwerk en daarin gaan we heel ver.

Onze oplossingen

Professional insurance

U wenst uw onderneming te verzekeren tegen de juiste risico’s? Heeft u personeel in dienst? Overleeft uw bedrijf een cyberincident? Contacteer Group Claeys voor meer info.

Ontdek onze diensten

Wealth insurance

Iedereen is uniek. Elke situatie is anders. Waarom dan genoegen nemen met een standaard product? Claeys Wealth Insurances kiest resoluut voor maatwerk. We bieden formules en oplossingen die perfect afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. Keer op keer gaan we op zoek naar de meest optimale dekking van uw kostbaarheden.

Ontdek onze diensten

Private insurance

In het kader van uw privaat leven kunt u te maken krijgen met een ongeval, een schade die door u wordt veroorzaakt of onrecht dat u wordt aangedaan. Gelukkig kunnen de meeste risico’s waaraan u eventueel blootgesteld zou kunnen worden, ondergebracht worden in een verzekeringscontract.

Ontdek onze diensten

Benieuwd naar ons insurance plan voor u?

Ieder leeft zijn eigen leven. Als onafhankelijk makelaar met meer dan 50 jaar ervaring bieden we u daarom een insurance plan op maat: we maken een gedetailleerde analyse van uw huidig verzekeringspakket, vergelijken voorwaarden en prijzen, en zoeken naar tekortkomingen of dubbele verzekeringen.

Meer dan producten leveren we u oplossingen voor een maximale gemoedsrust. Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Contacteer ons

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys

Onze vestigingen