Wagens & collecties

Verzekering auto’s en collecties

Bij Group Claeys vindt u meer dan een gewone autoverzekering. We zijn marktleider in het verzekeren van exclusieve wagens en oldtimers. Het is dan ook geen toeval dat de ZOUTE GRAND PRIX® in Knokke-Heist vertrouwt op onze premium verzekeringsformules. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Exclusieve voorwaarden voor exclusieve wagens

Bent u eigenaar van een Bentley of een Aston Martin? Wilt u uw Porsche of Ferrari optimaal beschermen? Wij bieden u de beste verzekering op maat voor exclusieve wagens. Indien gewenst met wereldwijde dekking, zelfs tijdens transport.

Oldtimerverzekeringen op maat

Vraag hier uw premieofferte voor uw classic car

Een oldtimer – of youngtimer – verzekeren is maatwerk en laat u beter over aan specialisten. Als expert in oldtimerverzekeringen weten wij alvast perfect hoe we uw wagen(s) tegen alle risico's kunnen beschermen.

  • Keuze uit verschillende formules, ook voor uw collectie wagens, rekening houdend met uw beperkt gebruik
  • Volledige omnium voor oldtimers
  • Zeer scherpe premies
  • Formules zonder vrijstelling mogelijk
  • Excellente schaderegeling door ons gespecialiseerd team 
  • Geen beperking in het aantal voertuigen op de baan 
  • Deelname aan regelmatigheidsrally’s meeverzekerd 

Extra mogelijkheden

Bovendien zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk: van taxatie en overdekking (indien uw wagen in waarde stijgt) tot een vergoeding van waardevermindering (na schadegeval).

Ook accessoires kunnen in de polis worden opgenomen. Net zoals een wereldwijde dekking en bijstand bij pech.

Benieuwd naar onze formules voor uw wagen(s)?

Uw exclusieve wagen of oldtimer verzekeren? Group Claeys gaat nog verder. Als marktleider geniet u van premium verzekeringsformules. Helemaal op uw maat. Contacteer ons nu om de formule te bepalen die voor u het meest geschikt is.

Partner van de ZOUTE GRAND PRIX

De ZOUTE GRAND PRIX®, een van de grootste festivals in Europa voor oldtimers en exclusieve wagens, kiest al jaren voor de exclusieve verzekeringen van Group Claeys. Verder zijn we ook trotse partner van de Marie Claire Zoute Rally.

Over Group Claeys

Group Claeys Insurance Brokers is ontstaan uit de fusie van 3 onafhankelijke makelaarskantoren: Germain Claeys, Vandendriessche en De Clerck. Deze fusie is een logische ontwikkeling in de snel evoluerende verzekeringsmarkt. Zo kunnen we onze slagkracht en onafhankelijkheid behouden t.o.v. de verzekeringsmaatschappijen en als groter kantoor blijven investeren in kennis, digitalisering én medewerkers om de focus te houden op onze klanten.

Meer over Group Claeys